Leje af lokaler i Klaregade

I Lærernes Hus, Klaregade 19, kan du leje et lokale til familiefesten til en meget rimelig pris. Prisen er inklusive slutrengøring. Du kan gratis låne et lokale til faglige aktiviteter o.l.
OLFhus

Udlejningsbetingelser fra 1. januar 2016

4. sal udlejes alene til medlemmer af OLF til deres eget brug og under forudsætning af deres tilstedeværelse.
Musik, der kan høres udenfor lokalet, skal standses kl. 01.00.
Orkester er ikke tilladt pga. naboerne.
Medlemmer, ansatte i OLF og skoler: kr.   900,-
Depositum:                                        kr. 2500,-
Rengøring, oprydning mv.
Priserne er inkl. slutrengøring
Lejeren skal selv - inden lokalerne forlades - sætte stole og borde mv. på plads som anført på tegningen, rydde af bordene, feje gulvet, vaske op (der må dog gerne stå en opvask klar til tømning i maskinen) bringe affald ned i gården og anbringe det i containeren.

Er ovenstående ikke foretaget, vil rengøringsudgiften blive modregnet i depositum.

Faglige møder o.l.
Medlemsgrupper og ansatte kan gratis låne lokaler til faglige aktiviteter o.l. Der ryddes op jf. ovenstående.
Andet:
Det er ikke tilladt at ryge i ejendommen Klaregade 19.
Rygning henvises til udendørsarealet, hvor der er opsat askebæger.
Nærmere oplysning om og aftale vedr. lejemål eller lån v/Ulla Krusaa i sekretariatet: 66 12 68 90.