Få et løntjek!

Odense Lærerforening deltager sammen med fagforeninger landet over i løntjek-kampagnen i uge 45 og 46. I forbindelse med sidste års kampagne fandt Odense lærerforening over kr. 500.000,- som medlemmerne manglede at få udbetalt.
Loentjekkampagne

Får du den løn, der retsmæssigt er din? Sådan spørger fagforeninger landet over sine medlemmer i uge 45 og 46.

Da Odense Lærerforening stillede samme spørgsmål sidste år, førte det til, at foreningen fandt over kr. 500.000,- som medlemmer manglede at få udbetalt. Og det var blot hos de medlemmer, der gjorde brug af løntjekket!

Odense Lærerforening gentager løntjekket i år i uge 45 og 46.

Henvend dig til din TR med en kopi af din opgaveoversigt og de seneste 3 måneders lønsedler. Så får du lavet et løntjek af Odense Lærerforening. Du kan få yderligere information hos din TR.