Få styr på fagforeningen og a-kassen

Lærerstuderende på 4. årgang inviteres til en eftermiddag med Lærernes a-kasse og Odense Lærerforening. Få svar på spørgsmål om jobmarkedet, løn arbejdstid, arbejdsvilkår og dagpenge.

Nu nærmer tiden sig, hvor du afslutter din læreruddannelse. En ny tid som lærer venter forude, og du har sikkert en masse spørgsmål om jobmarkedet, løn, arbejdstid, arbejdsvilkår og dagpenge. Derfor inviterer vi dig og dine medstuderende på 4. årgang til en eftermiddag i selskab med Lærernes a-kasse og Odense Lærerforening.

Mødet foregår den 30 marts kl. 14-16
i kantinen på Odense Læreruddannelse.

Program:

Lærernes a-kasse v/konsulent Charlotte Richardt & Britta Lineé

- Hvem er vi og, hvad kan I bruge os til

- Indmeldelsesmuligheder

- Dagpenge og ferie

Odense Lærerforening v/formand Anne-Mette K. Jensen & konsulent Bent Th. Hansen:

- Orientering om Danmarks Lærerforening - herunder skolepolitik og aftaleforhold

- Orientering om løn- og ansættelsesforhold - herunder forhold vedr. jobsøgning, ansættelsesbrev, prøveansættelse, ferie, barsel og sygdom

Vi glæder os til at se dig

Odense Lærerforening & Lærernes a-kasse