Filmklubben: Sidste nat i Caracas og Lyset i havet

Lørdag den 17. september viser Filmkubben, i samarbejde med Cafe Biografen, den prisvindende Sidste nat i Caracas, samt det stjernespækkede drama Lyset i havet.
Sidstenat Lysetihavet2

Filmklubben lørdag den 17. september 2016

Program:

Kl. 14:00: Sidste nat i Caracas, 2015, Venezuela/Mexico, 1 time og 33 min.

Kl. 15:30: Lyset i havet, UK, New Zealand, USA, 2 timer og 12 min.

Billetprisen er 50 kr. mod forevisning af medlemskortet, der er personligt.

Der kan i Cafébiografen købes 2 billetter per klubmedlem til hver forestilling.

Bemærk: Billet kan først købes fra torsdag kl. 14 i den uge, filmen vises.

Billet købes fredag, hvis du vil være helt sikker. Der kan ikke reserveres billetter.

Sidste nat i Caracas

Dramaet 'Sidste nat i Caracas' følger den midaldrende tandtekniker, Armando, der bor i Venezuelas hovedstad, Caracas.

Armando samler ofte unge mænd op på gaden og betaler dem for at tage med ham hjem, men lever derudover et stille liv. En dag møder han den 17-årige Elder, der er medlem af en bande og generelt er et farligt bekendtskab.

Men de to mænd udvikler et intenst venskab og magtspil, hvor grænserne mellem had og kærlighed langsomt udviskes. Da Armandos far, som han har et anstrengt forhold til, løslades fra fængslet, opstår der med Elders hjælp en mulighed for hævn.

'Sidste nat i Caracs' er et drama fra Venezuela om mødet mellem to meget forskellige mænd, der ændrer hinandens liv for evigt. Filmen modtog Guldløven i Venedig i 2015, og i rollen som den 55-årige Armando ses Alfredo Castro. (Kilde: Kino.dk)

Lyset i havet

Dramaet 'Lyset i havet' foregår på en lille ø ud fra Australiens vestkyst. Her bor ægteparret Tom og Isabel, der forgæves forsøger at få børn.

Da en robåd med en lille baby skyller op på stranden, ser Isabel det som et mirakel, og Tom indvilliger modvilligt i, at de kan beholde barnet som deres eget uden at informere myndighederne.

Men som årene går, og deres kærlighed til datteren, Lucy, vokser, bliver sandheden om hende også tungere at bære. Især af Tom, der kender til Lucys rigtige mor inde på fastlandet.

'Lyset i havet' er instrueret af Derek Cianfrance, der tidligere har stået bag den markante kærlighedshistorie Blue Valentine. En film der også følger et ægtepar gennem både lykke og kriser.

Filmatiseringen af M.L. Stedmans roman understreger instruktørens talent for historier om viljen til at ofre sig for sin elskede. (Kilde: kino.dk)

Emner