Filmklubben: Gold og La la land

Lørdag den 25. februar viser Filmklubben, i samarbejde med Cafe Biografen, Gold med Matthew McConaughey i hovedrollen og Oscar favoritten La la land.
Skaermbillede 2017 02 22 Kl 164921

Filmklubben lørdag den 25. februar:

Program:

Kl. 13.15 - Gold/USA/2016/2 t og 1 min

Kl. 15.45 - La la land/USA/2017/2 t og 8 min

Billetprisen er 50 kr. mod forevisning af medlemskortet, der er personligt.

Der kan i Cafébiografen købes 2 billetter per klubmedlem til hver forestilling.

Bemærk: Billet kan først købes fra torsdag kl. 14 i den uge, filmen vises.

Billet købes fredag, hvis du vil være helt sikker. Der kan ikke reserveres billetter.

Gold

I filmen 'Gold' forfølger Kenny Wells den amerikanske drøm, og han bliver ved trods det ene nederlag efter det andet.

Ingen tror på hans evner. Heller ikke da han sælger sine sidste ejendele (eller rettere sin kærestes) for at rejse ind i Borneos dybeste jungle for at finde guld.

Wells slår sig sammen med geologen Mike Acosta, og det bliver et møde med den barske natur, New Yorks pengemænd, sammensværgelser og deres egen tvivl. Da de endelig gør historiens største guldfund, er eventyret først lige begyndt.

Guldgraverfilm er en genre for sig (fra The Treasure of the Sierra Madre til den tyske western Guld), men det seneste skud på stammen er en moderne fortælling, som også fokuserer på eftervirkningerne af enorm og pludselig opstået rigdom.

'Gold' er instrueret af Stephen Gaghan, der vandt en Oscar for manuskriptet til Traffic. (kino.dk)

La la land

Musicalen ‘La La Land’ følger den drømmende jazzpianist, Sebastian, og den aspirerende skuespillerinde, Mia, i Los Angeles.

Sebastians største ønske er at eje en gammeldags jazzklub, men det er sværere end som så, og Mia bliver afvist til alle auditions i håbet om at blive en stor stjerne.

Deres veje krydses, og den voksende kærlighed, de har til hinanden, udfordres af hver deres mål i livet, og beslutningerne de må tage for at opnå drømmen.

’La La Land’ er en hyldest til Hollywood-musicals som ‘Singin’ in the Rain’, hvor sang og dans har sin egen rolle.

Filmen er instrueret af manden bag den Oscar-belønnede Whiplash, og er nomineret til hele 14 Oscars, hvilket placerer den romantiske musical i toppen af nomineringer sammen med Titanic og 'All About Eve'. (kino.dk)