Filmklubben: "Elle" og "Det er bare verdens undergang"

Lørdag den 25. marts viser Filmklubben, i samarbejde med Cafe Biografen, de to film "Elle" og "Det er bare verdens undergang".
Elledeterbareverdensundergang

Filmklubben lørdag den 25. marts:

Kl. 13.10 - Elle - Frankrig/Tyskland/Belgien/2 timer og 11 min

Kl. 16.30 - Det er bare verdens undergang - 1 time og 37 min

Billetprisen er 50 kr. mod forevisning af medlemskortet, der er personligt.

Der kan i Cafébiografen købes 2 billetter per klubmedlem til hver forestilling.

Bemærk: Billet kan først købes fra torsdag kl. 14 i den uge, filmen vises.

Billet købes fredag, hvis du vil være helt sikker. Der kan ikke reserveres billetter.

Elle

I filmen ’Elle’ forandres forretningskvinden Michéles liv sig for altid, da hun overfaldes og voldtages i sit eget hjem.

Hun melder det ikke til politiet, men går i stedet selv i gang med at finde frem til gerningsmanden, som hun er overbevist om er en person fra egen omgangskreds.

Både Michéle og hendes voldsmand trækkes ind i et besynderligt og nervepirrende spil, der hvert øjeblik kan ende i en katastrofe.

’Elle’ er instrueret af hollandske Paul Verhoeven, der bl.a. har stået bag den erotiske thriller Basic Instinct og science fiction-klassikeren RoboCop. Filmen indbragte Isabelle Huppert en Golden Globe for Bedste kvindelige hovedrolle. (kino.dk)

Det er bare verdens undergang

I dramaet 'Det er bare verdens undergang' lider forfatteren Louis af en dødelig sygdom.

Han har ikke været i sin hjemby i mange år, men er nu vendt tilbage for at fortælle sin familie, at han er døende. Men eftermiddagen tager en uventet drejning, og vrede, fortvivlelse og ensomhed overskygger evnen til at lytte.

Filmen er instrueret af fransk-canadiske Xavier Dolan, der tidligere har lavet Mommy. Den sygdomsramte forfatter spilles af Gaspard Ulliel, og på rollelisten ses også Léa Seydoux og Vincent Cassel.

Dramaet har tidligere haft den engelske titel 'It's Only the End of the World'.