Pensionister

På grund af persondataforordningen må kontakoplysninger på pensionistudvalgets medlemmer ikke længere fremgå af hjemmesiden.

Pensionistudvalgets medlemmer kan derfor kontaktes på 082@dlf.org

HUSK at skrive "att.: pensionistudvalget" i emnefeltet.

Pensionistudvalgets formand er Lene Mygenfordt.

Du kan læse Bestemmelser for pensionistudvalget i Odense Lærerforening her.

Odense Lærerforening - Fraktion 4.

Vi hygger os i et godt socialt samvær. Vil du være med, skal du være medlem. Vi har i gruppen af pensionerede lærere et godt samarbejde med Odense Lærerforening.

Der arrangeres blandt andet månedsmøder, udflugter og busrejser af kortere varighed.

Månedsmøder i foråret 2020

Hvor intet andet er nævnt, foregår møderne på Skt. Klemensskolen fra kl. 15.15 - 17.15, hvor der er en deltagerbetaling på 20 kr.

HUSK: Tilmelding til månedsmøderne senest fredagen før til: 082@dlf.org att.: Pensionistudvalget

Tirsdag den 25. februar 2020

Astrid Ishøj, ansat ved SDU, fortæller om sin deltagelse i tv-serien "Alene i vildmarken"

Tirsdag den 31. marts 2020

Thune Holm, fortælling om sit liv, samt underholder med sang og musik (bl.a. Leonard Cohen).

Tirsdag den 28. april 2020

Bo Damgaard fortæller om film på Fyn.

Tirsdag den 26. maj 2020

Forårstur med besøg og rundvisning i brunkulslejerne Søby.

Program følger senere.

Aktiviteter for pensionister i Lærerkredsen Fåborg-Midtfyn, Kerteminde og Nyborg, som også medlemmer af Odense Lærerforenings fraktion 4 kan deltage i.

Vær med i fællesskabet LÆRER-SENIOR. Du kan se, hvad det drejer sig om her.

Tilmelding til Faglige netværk for lærerseniorer her.