Pensionister

Pensionister i Odense Lærerforening
Lærersamarbejde

Fraktion 4, pensionister i Odense Lærerforening

Vi hygger os i et godt socialt samvær. Vil du være med, skal du være medlem.

Vi har i gruppen af pensionerede lærere et godt samarbejde med Odense Lærerforening.

Der arrangeres blandt andet månedsmøder, udflugter og busrejser af kortere varighed.

Ved at klikke ind på listen til højre, kan du følge med i, hvad der sker i den lokale pensionistforening.

Henvendelser til Odense Lærerforening vedr. rejser og udflugter:
Skriv til Ulla Krusaa på uk@dlf.org

Forårssæsonen er ved at være ovre.

Nogen af os havde nogle dejlige dage på til Læsø i uge 20, og d. 31. maj er vi flere, der tager med på sommerudflugten til Aarhus, den europæiske kulturhovedstad.

Efter sommerferien mødes vi igen – første gang d. 29. august, hvor Karsten Eskildsen, som vi har mødt før, kommer og tager os med på en musik- og sangeftermiddag med Niels W. Gade.

Alle ønskes en rigtig god sommertid, og vi glæder os til at se jer igen efter sommerferien.

På udvalgets vegne

Anette Thysen

Hvor intet andet er nævnt, foregår møderne på Skt. Klemensskolen fra kl. 15.15, hvor der er en deltagerbetaling på 20 kr.

HUSK: Altid tilmelding til månedsmøderne senest fredagen før til:
Inge Krause, tlf.: 31951651 eller mail: IngeKrause2003@yahoo.dk

Pensionistudvalgets medlemmer finder du her

Aktiviteter og nyheder

Udgifter i forbindelse med kurser