Politik Ældre udtalelser

Fremtidens Skole

Alle elever skal udfordres
Fremtidens skole lille version
Odense Lærerforening har nu sendt sit høringssvar vedr. Fremtidens Skole.
Det kan du læse ved at vælge det øverste link på listen til højre!

Odense Lærerforenings initiativer i debatten om Fremtidens Skole i Odense har endvidere været:

Et debatoplæg blev sendt til de lokale politikere i foråret - og var desuden et indlæg i Skoleafdelingens indsamling af input fra skoler og andre interessenter.

Men Fremtidens Skole kom efterhånden til at handle mere om skolelukninger og nye strukturer - end om kvalitet.
Derfor har vi udarbejdet endnu et debatoplæg, der forholder sig til dén situation.
Blandt andet med udgangspunkt i, at der ikke er forskningsmæssigt belæg for, at strukturløsninger giver en bedre skole!
Vælg "Debatoplæg" på listen til højre.

Odense Lærerforening står bag en postkortkampagne, hvor man kan skrive sin oprigtige mening om Fremtidens Skole til medlemmerne af Børn- og Ungeudvalget.
Postkortene er via tillidsrepræsentanten distribueret til alle medlemmer på skolerne.
Du kan se postkortene til højre.

Der var indkaldt til demonstration på Flakhaven onsdag den 15. september kl. 14.30, umiddelbart før Byrådets 1. behandling af Budget 2011.

Og så har Odense Lærerforenings formand, Anne-Mette K. Jensen, medvirket i et utal af TV- og avisindslag. Dem har vi dog ikke samlet her!

Endelig kan du se den samlede kommunale plan "Fremtidens Skole", som nu er sendt i høring
- også til højre på siden.