Nyhedsoversigt

• Nyheder 02. oktober 2017

LærerBladet: En retssag om retten til at ytre sig på et lærermøde

YTRINGSFRIHED // Den 3.-4. oktober skal sagen om lærer Erik Schmidts advarsel for retten i Odense. Efter godt tre år får han og Danmarks Lærerforening - og altså også Odense Kommune - dermed rettens ord for, om det er en tjenstlig forseelse eller ej at være kritisk og have negative holdninger og synspunkter på et lærermøde.

• Medlemsinformation 25. september 2017

Eva og Svend Aage Lorentzens fond

Hvert år yder fonden økonomisk støtte til uddannelse af børn og lærere. Der uddeles kr. 10.000 hvert år i marts. Der er ansøgningsfrist til Eva og Svend Aage Lorentzens Fond den 1. nov. 2017.

• Nyheder 22. september 2017

Flere penge til folkeskolen i Odense

OLF er meget glade for de 42,2 mio. kr. der afsat til at styrke folkeskolen. Det er afgørende for at kunne komme videre efter en økonomisk bundplacering og med gamle besparelser på 19 mio. kr. i budget 2018.

• Nyheder 18. september 2017

Budget 2018 skal gøre en forskel

Budget 2017 var et vendepunkt for skoleområdet i Odense efter mange års besparelser. Med budget 2018 ønsker Odense Lærerforening en reel langsigtet investering.

• Nyheder 17. september 2017

LærerBladet: Angrebet på Formålsparagraffen

FORMÅLSPARAGRAFFEN // KL ønsker folkeskolens formål lavet om, så det bliver mere arbejdsmarkedsrelateret, men foreningen er på konfliktkurs med undervisningsminister Merete Riisager, som vil beskytte folkeskolen som en kundskabs- og dannelsesorienteret skole.

• Nyheder 16. september 2017

LærerBladet: Hvad blev der af klassen?

KLASSEN OG KLASSELÆREREN // Ann Arleth og Henriette Friis ser store muligheder i klassen - fagligt, socialt og demokratisk. Men klassen og klasselæreren er gennem en årrække blevet miskrediteret af bl. a. KL. Derfor mister skolen guld!

• Nyheder 15. september 2017

LærerBladet: Mystik om flere stillinger i skolen

FLERE HÆNDER // De øgede midler til børn og unge på Budget 17 skulle bruges til flere hænder. Skolen kunne regne med 40-60 nye stillinger. Men tillidsfolk på skolerne har ikke registreret nogen. Nu melder forvaltningen om 15 nye lærerstillinger og 30 pædagogstillinger fra oktober. I 2018 er der færre midler.

• 13. september 2017

Filmklubben lørdag den 16. september

I samarbejde med Cafebiografen har Filmklubben valgt, at vise det romantiske drama "God's own country" samt en fortælling fra 2. verdenskrig som hedder "Stefan Zweig: Farvel til Europa".

• Nyheder 05. september 2017

Ny kampagne for velfærd

Danmarks Lærerforening er med i en fælles underskriftsindsamling for den danske velfærd, sammen med en lang række andre forbund.

• Nyheder 21. august 2017

Filmklubben: "Patriarken" og "Souvenir"

Lørdag den 26. august 2017 viser Filmklubben i samarbejde med Café Biografen, filmen "Patriarken" som foregår i New Zealand og det fransksprogede romantiske drama "Souvenir".

1 2 3 4 5 ... 43
Næste ›