Nyhedsoversigt

• Medlemsinformation 04. december 2017

Filmklubben: "The killing of a sacred deer" og "Vinterbrødre"

Lørdag den 9. december viser Filmklubben, i samarbejde med Cafébiografen, det dystre drama "The killing of a sacred deer" og det danske drama "Vinterbrødre".

• Medlemsinformation 24. november 2017

Medlemskonferencer 2018 - tilmeld dig nu!

Vil du og nogle af dine kolleger trække en weekend ud af kalenderen i foråret 2018 og få ny inspiration til at gøre en forskel på jeres arbejdsplads? I vil blive inspireret, få debatteret, blive opfordret til at handle lokalt og møde kolleger fra hele landet.

• Pressemeddelser 17. november 2017

Åbent brev #KV17

Til Peter Rahbæk Juel, Socialdemokratiet, Brian Dybro, SF, Jane Jegind, Venstre, Susanne Crawley Larsen, Det Radikale Venstre, Brian Skov Nielsen, Enhedslisten, Kristian Guldfeldt, Det Konservative Folkeparti, Tonny Vest, LA, Susanne Bækholm, Alternativet og Christel Gall, DF.

• 14. november 2017

Filmklubben: "Rodin" og "Victoria & Abdul"

Lørdag den 18. november viser Filmklubben i samarbejde med CaféBiografen, det biografiske drama om billedhuggeren "Rodin" og det historiske drama om "Victoria & Abdul.

• Nyheder 12. november 2017

KV17 - Partierne og folkeskolen

Som optakt til kommunalvalget den 21. november og OLF's valgdebat den 14. november, har LærerBladet spurgt til 9 kandidaters visioner for folkeskolen i Odense.

• Nyheder 26. oktober 2017

Bobler eller gravøl!

1. november 2017 falder der dom i sagen Erik Schmidt versus Odense Kommune -En sag om retten til at ytre sig kritisk på interne møder i Odense Kommune.

• Medlemsinformation 24. oktober 2017

Filmklubben: "Lady Macbeth" og "Mens vi lever".

Lørdag den 28. oktober viser Filmklubben i samarbejde med Cafébiografen, det historiske drama "Lady Macbeth" samt det danske ensembledrama "Mens vi lever".

• 23. oktober 2017

Kom til valgdebat #KV17

Odense Lærerforening vil gerne invitere dig til skolepolitisk valgdebat med spidskandidaterne fra de store partier i Odense tirsdag den 14. november kl. 19-21.30. Arrangementet er åbent for alle interesserede.

• Nyheder 02. oktober 2017

LærerBladet: En retssag om retten til at ytre sig på et lærermøde

YTRINGSFRIHED // Den 3.-4. oktober skal sagen om lærer Erik Schmidts advarsel for retten i Odense. Efter godt tre år får han og Danmarks Lærerforening - og altså også Odense Kommune - dermed rettens ord for, om det er en tjenstlig forseelse eller ej at være kritisk og have negative holdninger og synspunkter på et lærermøde.

• Medlemsinformation 25. september 2017

Eva og Svend Aage Lorentzens fond

Hvert år yder fonden økonomisk støtte til uddannelse af børn og lærere. Der uddeles kr. 10.000 hvert år i marts. Der er ansøgningsfrist til Eva og Svend Aage Lorentzens Fond den 1. nov. 2017.

1 2 3 4 5 ... 44
Næste ›