Nyhedsoversigt

• 09. april 2019

Medlemsmøde 10. april kl. 15.30

I forbindelse med stillingssituationen for lærerne, afholdes der medlemsmøde i Odense Lærerforenings lokaler i Klaregade 19, 4. sal den 10. april kl. 15.30-16.30.

• 08. april 2019

Åbningstider i påsken

Odense Lærerforening holder ekstraordinært åbent mandag, tirsdag og onsdag i påsken, grundet stillingssituationen på Odense kommunes folkeskoler.

• 03. april 2019

Grønt lys til lokalaftale på CSV

Onsdag fik lærerne på CSV et længe ventet ja fra Odenses politikere til at der nu kan forhandles en lokal arbejdstidsaftale

• Nyheder / Pressemeddelser 01. april 2019

Undgå eller minimer lærerfyringerne!

Med udsigt til reduktion af et stort antal lærerstillinger, har tillidsrepræsentanterne fra Odense lærerforening sendt et åbent brev til Odense Byråd. Læs det her.

• Nyheder 25. marts 2019

Inklusionen er for længst gået for vidt!

På baggrund af de nyligt varslede besparelser, med overskriften "Sammenhængende Borgerforløb", har OLF sendt et åbent brev til Odense Byråd.

• 12. marts 2019

Filmklubben: "Britt-Marie var her" og "Maria Stuart, Dronning af Skotland"

Lørdag den 16. marts, viser Filmklubben i samarbejde med Cafébiografen komedien "Britt-Marie var her" og det historiske drama "Maria Stuart, Dronning af Skotland".

• 04. marts 2019

Tilbud på bøger

Skoleforskeren Keld Skovmands kritiske bog om baggrunden for skolereformen, har fået mange flotte anmeldelser. Læs her hvordan du kan få rabat, hvis du vil købe den.

• Nyheder 19. februar 2019

Filmklubben: "I Beale Street could talk" og "Trækfugle"

Lørdag den 23. februar viser Filmklubben, i samarbejde med Cafébiografen, de to Oscar-nominerede film "If Beale Street could talk" og "Trækfugle".

• 08. januar 2019

Filmklubben: "Før frosten" og "Happy ending"

Lørdag den 19. januar 2019 viser Filmklubben i samarbejde med Cafébiografen de to danske film "Før frosten" og "Happy ending".

• Nyheder 17. december 2018

Kom og skriv med på DLF's folkeskoleideal

Hvilken folkeskole skal vi have? Hvad er kernen i folkeskolen set med professionens øjne? Hvad er undervisningens rolle i dannelsen af eleverne?

1 2 3 4 5 ... 48
Næste ›