Nyhedsoversigt

• 08. august 2018

Datoer for Filmklubben 18/19

Spilledatoerne for det kommende år i Filmklubben, er nu blevet fastlagt. Du kan finde dem her. Hvis du endnu ikke er blevet medlem, så er det ikke for sent.

• 01. juni 2018

Gratis medlemskonferencer

Vil du og nogle af dine kolleger trække en weekend ud af kalenderen i efteråret 2018 og få ny indsigt og inspiration? I vil møde spændende oplæg, få debatteret og få tid sammen med gode kolleger fra hele landet. Så tilmeld dig nu.

• Medlemsinformation 22. maj 2018

Filmklubben: ”C’est la Vie” og ”Charmøren”

Lørdag den 26. maj, viser Filmklubben i samarbejde med Cafébiografen den franske komedie "C'est la Vie" samt det danske drama "Charmøren".

• Nyheder 22. maj 2018

LærerBladet: Nogen vil de frie forhandlinger til livs

Klaus Majgaard, der har været topleder i Odense og to andre kommuner, mener at overenskomstforhandlingerne var den store chance for at genopbygge tilliden. Men lærernes arbejdsvilkår er blevet et rationaliseringsprojekt.

• Nyheder 18. maj 2018

LærerBladet: Spøgelset i kulissen

Lærernes arbejdstid er storpolitik, og overenskomstforhandlingerne er aldrig blevet parternes overenskomst, siger Anders Bondo, der ikke med sin underskrift ville godkende en videreførelse af Lov 409 med lidt pynt. Han havde heller ikke solid opbakning til at konflikte fra resten af fagbevægelsen. Derfor blev det Plan B.

• Medlemsinformation 14. maj 2018

Medlemsmøde 23. maj om OK18

Vi indbyder alle medlemmer til medlemsmøde vedr. OK18 onsdag den 23. maj kl. 18.30-20 i Lærernes Hus Klaregade 19, 4. sal 5000 Odense C.

• 30. april 2018

OK18 nyt fra OLF

Styrelsen i Odense Lærerforening har i dag afholdt ekstraordinært møde og de anbefaler et ja til forliget.

• Medlemsinformation / Nyheder 24. april 2018

1. maj i Kongens Have

Besøg Odense Lærerforenings telt 1. maj i Kongens Have

• Medlemsinformation 18. april 2018

Forhandlingerne forlænget - igen

Der har i nat været forhandlinger på alle tre offentlige områder, det statslige, det regionale og det kommunale område. Omkring klokken 5 i morges sendte Forligsinstitutionen en pressemeddelelse ud om, at konflikten igen er udskudt to uger.

• Medlemsinformation 17. april 2018

Filmklubben: "Luk solskinnet ind" og "Ud af intet"

Lørdag den 21. april, viser Filmklubben i samarbejde med Cafébiografen den franske film "Luk solskinnet ind" samt det tyske drama "Ud af intet".

1 2 3 4 5 ... 46
Næste ›