Nyhedsoversigt

• Nyheder 17. januar 2018

Odense Lærerforening søger

Alsidig og initiativrig medarbejder med flair for IT til Odense Lærerforenings sekretariat.

• 16. januar 2018

Filmklubben: Loveless og Wonderstruck

Lørdag den 20. januar viser Filmklubben, i samarbejde med Cafébiografen, den russiske film "Loveless" og dramaet "Wonderstruck" efter romanen af samme navn.

• Medlemsinformation 15. december 2017

Valg til Styrelsen i OLF

Til generalforsamlingen den 9. marts 2018 skal der være valg til Odense Lærerforenings styrelse. Hvis du ønsker at stille op og præsentere dig selv i LærerBladet, skal du læse her.

• Medlemsinformation 12. december 2017

Kom og hør om OK18

Medlemsmøde om OK18 i Odense koncerthus onsdag den 10. januar 2018 kl. 17-19.

• Medlemsinformation 04. december 2017

Filmklubben: "The killing of a sacred deer" og "Vinterbrødre"

Lørdag den 9. december viser Filmklubben, i samarbejde med Cafébiografen, det dystre drama "The killing of a sacred deer" og det danske drama "Vinterbrødre".

• Medlemsinformation 24. november 2017

Medlemskonferencer 2018 - tilmeld dig nu!

Vil du og nogle af dine kolleger trække en weekend ud af kalenderen i foråret 2018 og få ny inspiration til at gøre en forskel på jeres arbejdsplads? I vil blive inspireret, få debatteret, blive opfordret til at handle lokalt og møde kolleger fra hele landet.

• Pressemeddelser 17. november 2017

Åbent brev #KV17

Til Peter Rahbæk Juel, Socialdemokratiet, Brian Dybro, SF, Jane Jegind, Venstre, Susanne Crawley Larsen, Det Radikale Venstre, Brian Skov Nielsen, Enhedslisten, Kristian Guldfeldt, Det Konservative Folkeparti, Tonny Vest, LA, Susanne Bækholm, Alternativet og Christel Gall, DF.

• 14. november 2017

Filmklubben: "Rodin" og "Victoria & Abdul"

Lørdag den 18. november viser Filmklubben i samarbejde med CaféBiografen, det biografiske drama om billedhuggeren "Rodin" og det historiske drama om "Victoria & Abdul.

• Nyheder 12. november 2017

KV17 - Partierne og folkeskolen

Som optakt til kommunalvalget den 21. november og OLF's valgdebat den 14. november, har LærerBladet spurgt til 9 kandidaters visioner for folkeskolen i Odense.

• Nyheder 26. oktober 2017

Bobler eller gravøl!

1. november 2017 falder der dom i sagen Erik Schmidt versus Odense Kommune -En sag om retten til at ytre sig kritisk på interne møder i Odense Kommune.

1 2 3 4 5 ... 44
Næste ›