Nyhedsoversigt

• Nyheder 01. oktober 2018

Lærerens dag 2018

Den 5. oktober er det Lærerens dag. Læs mere om dagen her.

• 28. september 2018

Kontoret er lukket

Fredag den 28. september på grund af kursus.

• 21. september 2018

PRESSEMEDDELELSE: ET BUDGETFORLIG DER SVIGTER FOLKESKOLEN

Det netop indgåede budgetforlig i Odense svigter folkeskolen. Med de allerede vedtagne besparelser fjernes der forventeligt langt flere penge fra skoleområdet, end der tilføres med budget 2019.

• Nyheder 17. september 2018

LærerBladet: Nu bruger jeg mine kræfter på elever og kolleger

Før gik lærer Juliane Ludvigsen fra Agedrup Skole meget op i at tage ansvar for hele skolen og dens værdigrundlag. Nu bruger hun megen energi på at kompensere for det pres, som mange elever er ude for. - De kan ikke holde til det, og der er ingen mening i det. De bliver ikke dygtigere af, at de presses så meget, siger hun.

• Nyheder 11. september 2018

Filmklubben: "Den dag på stranden" og "Mod solnedgangen"

Lørdag den 15. september viser Filmklubben i samarbejde med Cafébiografen, det historiske drama "Den dag på stranden" og japanske film "Mod solnedgangen".

• Nyheder 21. august 2018

Filmklubben: "Book club" og "Dommerens valg"

Lørdag den 25. august viser Filmklubben i samarbejde med Cafébiografen, komedien "Book club" og det britiske drama "Dommerens valg".

• 08. august 2018

Datoer for Filmklubben 18/19

Spilledatoerne for det kommende år i Filmklubben, er nu blevet fastlagt. Du kan finde dem her. Hvis du endnu ikke er blevet medlem, så er det ikke for sent.

• 01. juni 2018

Gratis medlemskonferencer

Vil du og nogle af dine kolleger trække en weekend ud af kalenderen i efteråret 2018 og få ny indsigt og inspiration? I vil møde spændende oplæg, få debatteret og få tid sammen med gode kolleger fra hele landet. Så tilmeld dig nu.

• Medlemsinformation 22. maj 2018

Filmklubben: ”C’est la Vie” og ”Charmøren”

Lørdag den 26. maj, viser Filmklubben i samarbejde med Cafébiografen den franske komedie "C'est la Vie" samt det danske drama "Charmøren".

• Nyheder 22. maj 2018

LærerBladet: Nogen vil de frie forhandlinger til livs

Klaus Majgaard, der har været topleder i Odense og to andre kommuner, mener at overenskomstforhandlingerne var den store chance for at genopbygge tilliden. Men lærernes arbejdsvilkår er blevet et rationaliseringsprojekt.

1 2 3 4 5 ... 47
Næste ›