Nyhedsoversigt

 • 28. september 2018

  Kontoret er lukket

  Fredag den 28. september på grund af kursus.

 • 21. september 2018

  PRESSEMEDDELELSE: ET BUDGETFORLIG DER SVIGTER FOLKESKOLEN

  Det netop indgåede budgetforlig i Odense svigter folkeskolen. Med de allerede vedtagne besparelser fjernes der forventeligt langt flere penge fra skoleområdet, end der tilføres med budget 2019.

 • Nyheder 17. september 2018

  LærerBladet: Nu bruger jeg mine kræfter på elever og kolleger

  Før gik lærer Juliane Ludvigsen fra Agedrup Skole meget op i at tage ansvar for hele skolen og dens værdigrundlag. Nu bruger hun megen energi på at kompensere for det pres, som mange elever er ude for. - De kan ikke holde til det, og der er ingen mening i det. De bliver ikke dygtigere af, at de presses så meget, siger hun.

 • Nyheder 11. september 2018

  Filmklubben: "Den dag på stranden" og "Mod solnedgangen"

  Lørdag den 15. september viser Filmklubben i samarbejde med Cafébiografen, det historiske drama "Den dag på stranden" og japanske film "Mod solnedgangen".

 • Nyheder 21. august 2018

  Filmklubben: "Book club" og "Dommerens valg"

  Lørdag den 25. august viser Filmklubben i samarbejde med Cafébiografen, komedien "Book club" og det britiske drama "Dommerens valg".

 • 08. august 2018

  Datoer for Filmklubben 18/19

  Spilledatoerne for det kommende år i Filmklubben, er nu blevet fastlagt. Du kan finde dem her. Hvis du endnu ikke er blevet medlem, så er det ikke for sent.

 • 01. juni 2018

  Gratis medlemskonferencer

  Vil du og nogle af dine kolleger trække en weekend ud af kalenderen i efteråret 2018 og få ny indsigt og inspiration? I vil møde spændende oplæg, få debatteret og få tid sammen med gode kolleger fra hele landet. Så tilmeld dig nu.

 • Medlemsinformation 22. maj 2018

  Filmklubben: ”C’est la Vie” og ”Charmøren”

  Lørdag den 26. maj, viser Filmklubben i samarbejde med Cafébiografen den franske komedie "C'est la Vie" samt det danske drama "Charmøren".

 • Nyheder 22. maj 2018

  LærerBladet: Nogen vil de frie forhandlinger til livs

  Klaus Majgaard, der har været topleder i Odense og to andre kommuner, mener at overenskomstforhandlingerne var den store chance for at genopbygge tilliden. Men lærernes arbejdsvilkår er blevet et rationaliseringsprojekt.

 • Nyheder 18. maj 2018

  LærerBladet: Spøgelset i kulissen

  Lærernes arbejdstid er storpolitik, og overenskomstforhandlingerne er aldrig blevet parternes overenskomst, siger Anders Bondo, der ikke med sin underskrift ville godkende en videreførelse af Lov 409 med lidt pynt. Han havde heller ikke solid opbakning til at konflikte fra resten af fagbevægelsen. Derfor blev det Plan B.