Nyhedsoversigt

 • Nyheder / Pressemeddelser 01. april 2019

  Undgå eller minimer lærerfyringerne!

  Med udsigt til reduktion af et stort antal lærerstillinger, har tillidsrepræsentanterne fra Odense lærerforening sendt et åbent brev til Odense Byråd. Læs det her.

 • Nyheder 25. marts 2019

  Inklusionen er for længst gået for vidt!

  På baggrund af de nyligt varslede besparelser, med overskriften "Sammenhængende Borgerforløb", har OLF sendt et åbent brev til Odense Byråd.

 • 12. marts 2019

  Filmklubben: "Britt-Marie var her" og "Maria Stuart, Dronning af Skotland"

  Lørdag den 16. marts, viser Filmklubben i samarbejde med Cafébiografen komedien "Britt-Marie var her" og det historiske drama "Maria Stuart, Dronning af Skotland".

 • 04. marts 2019

  Tilbud på bøger

  Skoleforskeren Keld Skovmands kritiske bog om baggrunden for skolereformen, har fået mange flotte anmeldelser. Læs her hvordan du kan få rabat, hvis du vil købe den.

 • Nyheder 19. februar 2019

  Filmklubben: "I Beale Street could talk" og "Trækfugle"

  Lørdag den 23. februar viser Filmklubben, i samarbejde med Cafébiografen, de to Oscar-nominerede film "If Beale Street could talk" og "Trækfugle".

 • 08. januar 2019

  Filmklubben: "Før frosten" og "Happy ending"

  Lørdag den 19. januar 2019 viser Filmklubben i samarbejde med Cafébiografen de to danske film "Før frosten" og "Happy ending".

 • Nyheder 17. december 2018

  Kom og skriv med på DLF's folkeskoleideal

  Hvilken folkeskole skal vi have? Hvad er kernen i folkeskolen set med professionens øjne? Hvad er undervisningens rolle i dannelsen af eleverne?

 • 05. december 2018

  Filmklubben: "A star is born" og "Den tid på året"

  Lørdag den 18.december viser Filmklubben i samarbejde med Cafébiografen det romantiske drama "A star is born" og den danske drama-komedie "Den tid på året".

 • Nyheder 29. november 2018

  Erik Schmidt og DLF har vundet i retten

  Det var uberettiget, at Odense Kommune i 2014 gav lærer Erik Schmidt en advarsel for 'negativ attitude', siger Østre Landsret i en netop afsagt dom. Erik Schmidts opførelse på et personalemøde berettigede ikke en tjenstlig advarsel.

 • Nyheder 27. november 2018

  LærerBladet: Individuelle løsninger på systemiske problemer

  Anders Petersen, der netop har udgivet bogen „Præstationssamfundet“, taler om sønderrevet fagidentitet. Lærerne er under konstant pres, fordi det nye uddannelsesmæssige credo kræver, at eleverne bliver så dygtige, som de kan, så netop Danmark kan „tage førertrøjen på“ i konkurrencen på markedet.