Nyhedsoversigt

 • Nyheder 18. september 2017

  Budget 2018 skal gøre en forskel

  Budget 2017 var et vendepunkt for skoleområdet i Odense efter mange års besparelser. Med budget 2018 ønsker Odense Lærerforening en reel langsigtet investering.

 • Nyheder 17. september 2017

  LærerBladet: Angrebet på Formålsparagraffen

  FORMÅLSPARAGRAFFEN // KL ønsker folkeskolens formål lavet om, så det bliver mere arbejdsmarkedsrelateret, men foreningen er på konfliktkurs med undervisningsminister Merete Riisager, som vil beskytte folkeskolen som en kundskabs- og dannelsesorienteret skole.

 • Nyheder 16. september 2017

  LærerBladet: Hvad blev der af klassen?

  KLASSEN OG KLASSELÆREREN // Ann Arleth og Henriette Friis ser store muligheder i klassen - fagligt, socialt og demokratisk. Men klassen og klasselæreren er gennem en årrække blevet miskrediteret af bl. a. KL. Derfor mister skolen guld!

 • Nyheder 15. september 2017

  LærerBladet: Mystik om flere stillinger i skolen

  FLERE HÆNDER // De øgede midler til børn og unge på Budget 17 skulle bruges til flere hænder. Skolen kunne regne med 40-60 nye stillinger. Men tillidsfolk på skolerne har ikke registreret nogen. Nu melder forvaltningen om 15 nye lærerstillinger og 30 pædagogstillinger fra oktober. I 2018 er der færre midler.

 • 13. september 2017

  Filmklubben lørdag den 16. september

  I samarbejde med Cafebiografen har Filmklubben valgt, at vise det romantiske drama "God's own country" samt en fortælling fra 2. verdenskrig som hedder "Stefan Zweig: Farvel til Europa".

 • Nyheder 05. september 2017

  Ny kampagne for velfærd

  Danmarks Lærerforening er med i en fælles underskriftsindsamling for den danske velfærd, sammen med en lang række andre forbund.

 • Nyheder 21. august 2017

  Filmklubben: "Patriarken" og "Souvenir"

  Lørdag den 26. august 2017 viser Filmklubben i samarbejde med Café Biografen, filmen "Patriarken" som foregår i New Zealand og det fransksprogede romantiske drama "Souvenir".

 • Nyheder 07. august 2017

  OLF søger

  Odense Lærerforening søger en medarbejder, der kan rumme både at være konsulent og kontorleder. Er det noget for dig, så læs her.

 • Medlemsinformation 30. juni 2017

  Lukket i sommerferien

  Odense Lærerforening holder kontoret lukket i sommerferien. Er der sager, der ikke kan vente, kan foreningen kontaktes hver formiddag på hverdage i hele sommerferien.

 • Nyheder / Medlemsinformation 16. juni 2017

  Lærere med meninger

  Som optakt til OK18 afholder foreningen medlems-seminarer, med det formål at involvere medlemmerne og sammen skabe en bevægelse, der kan lægge pres på politikere og beslutningstagere.