Nyhedsoversigt

 • Nyheder 21. august 2017

  Filmklubben: "Patriarken" og "Souvenir"

  Lørdag den 26. august 2017 viser Filmklubben i samarbejde med Café Biografen, filmen "Patriarken" som foregår i New Zealand og det fransksprogede romantiske drama "Souvenir".

 • Nyheder 07. august 2017

  OLF søger

  Odense Lærerforening søger en medarbejder, der kan rumme både at være konsulent og kontorleder. Er det noget for dig, så læs her.

 • Medlemsinformation 30. juni 2017

  Lukket i sommerferien

  Odense Lærerforening holder kontoret lukket i sommerferien. Er der sager, der ikke kan vente, kan foreningen kontaktes hver formiddag på hverdage i hele sommerferien.

 • Nyheder / Medlemsinformation 16. juni 2017

  Lærere med meninger

  Som optakt til OK18 afholder foreningen medlems-seminarer, med det formål at involvere medlemmerne og sammen skabe en bevægelse, der kan lægge pres på politikere og beslutningstagere.

 • Medlemsinformation 26. maj 2017

  Sekretariatet er lukket fredag den 26. maj

  Vi åbner igen mandag kl. 9.

 • Medlemsinformation 16. maj 2017

  Filmklubben: "Prøven" og "Cezanne og Zola"

  Lørdag den 20. maj 2017 viser Filmklubben, i samarbejde med Café Biografen, den rumænske Cannes-prisvinder "Prøven" og det smukke 1800-tals drama "Cezanne og Zola".

 • Nyheder 16. maj 2017

  LærerBladet: Crawley vil have lys på dannelsen

  Beretning og kommentar// Børn skal ikke gøres til produkter i jagten på vækst, og PISA-faglighed er ikke tilstrækkelig, sagde rådkvinde Susanne Crawley og hendes B&U-direktør på et stort anlagt temamøde for 550 medarbejdere. Mødet var indledningen til en proces, der skal føre frem til en fælles, tværfaglig forståelse dannelse. Men hvordan reagerer en effektstyret kommune på dannelse?

 • Nyheder 15. maj 2017

  LærerBladet: Der er virkelig brug for uro

  „Læringsregimet“ lukker skolernes, lærernes og elevernes horisont, mener pædagogisk filosof, Thomas Aastrup Rømer. Han ønsker mere kritik og ballade for at få folkeskolen tilbage på kundskabs- og dannelsessporet og læreren til at blive en kulturel og samfundsaktiv person, så der igen kan frigøres ideer og pædagogisk energi. Der bliver jo ikke anarki eller borgerkrig af den grund, siger han. -Kun en pluralitet af ideer.

 • Nyheder 10. maj 2017

  Debat: Velfærd skabes mellem mennesker

  Er det vigtigt for dig, at dit barn er trygt, mens du er på arbejde? At dit barn får en god skolegang? Og en god uddannelse?

 • Nyheder 09. maj 2017

  LærerBladet: At være god nok er ikke længere godt nok

  Elevmistrivsel. Nogle elever drøner derudaf for at opfylde de stigende krav, mens andre giver op. -Den store mellemgruppe, man havde før, synes jeg ikke er så synlig mere, siger Anette Helmer fra Rasmus Rask Skolen. Ida Clemensen fra Hunderupskolen mener, at formålsparagraffen må have mere opmærksomhed og dannelsen mere plads.