Nyhedsoversigt

 • Nyheder 10. maj 2017

  Debat: Velfærd skabes mellem mennesker

  Er det vigtigt for dig, at dit barn er trygt, mens du er på arbejde? At dit barn får en god skolegang? Og en god uddannelse?

 • Nyheder 09. maj 2017

  LærerBladet: At være god nok er ikke længere godt nok

  Elevmistrivsel. Nogle elever drøner derudaf for at opfylde de stigende krav, mens andre giver op. -Den store mellemgruppe, man havde før, synes jeg ikke er så synlig mere, siger Anette Helmer fra Rasmus Rask Skolen. Ida Clemensen fra Hunderupskolen mener, at formålsparagraffen må have mere opmærksomhed og dannelsen mere plads.

 • Nyheder 08. maj 2017

  LærerBladet: Lærerne vil gerne have mere ansvar

  Som tillidsrepræsentant har man ikke længere ret og pligt til at forhandle væsentlige forhold omkring arbejdet. Det gjorde arbejdstidsloven i 2014 op med og dermed også med det fælles ansvar. Det går på flere skoler ud over arbejdsmiljøet, løsningen af opgaver i hverdagen og det fælles fodslag.

 • Medlemsinformation / Nyheder 26. april 2017

  Kom til 1. maj i Kongens Have

  Gennem FTF er Odense Lærerforening en del af arrangementet i Kongens Have. Kom og besøg Odense Lærerforenings telt den 1. maj. Du kan læse programmet her.

 • Medlemsinformation 26. april 2017

  Lærerkalenderen er kommet!

  Lærerkalenderen for 17/18 er kommet. Hvis du har bestilt den hos din TR, får du den inden længe. Hvis du ikke er tilknyttet et arbejdssted, så kan den afhentes i sekretariatet i Klaregade 19, 2. sal.

 • Medieomtale 25. april 2017

  Skriv under imod STOPfyldte klasser

  Danmarks Lærerforening vil sætte en stopper for store klasser i kampagnen ’STOPfyldte klasser’. I Odense er 21% af kommunens klasser med 25 eller flere elever.

 • Medlemsinformation 19. april 2017

  Filmklubben: "David Lynch - the art of life" og " The Handmaiden"

  Lørdag den 22. april viser Filmklubben i samarbejde med Cafe Biografen, den selvbiografiske "David Lynch - the art of life" og det anmelderroste drama " The Handmaiden".

 • Medlemsinformation 20. marts 2017

  Filmklubben: "Elle" og "Det er bare verdens undergang"

  Lørdag den 25. marts viser Filmklubben, i samarbejde med Cafe Biografen, de to film "Elle" og "Det er bare verdens undergang".

 • Nyheder 15. marts 2017

  Lærermødet 2017

  DLF har iværksat en række tiltag for at fremme medlemmernes involvering i drøftelsen af folkeskolens grundlag og formål. Som et konkret medlemstilbud har hovedstyrelsen besluttet, at medlemmerne kan deltage i sommerkurset ”Lærermødet” på Ryslinge Højskole den 3. – 7. juli 2017 til halv pris.

 • Nyheder 09. marts 2017

  Lokalaftalen forlænget

  På byrådsmødet i Odense den 8. marts, besluttede et enigt byråd, at forlænge den lokale arbejdstidsaftale for lærere og børnehaveklasseledere til og med skoleåret 2017/2018.