Nyhedsoversigt

 • Medlemsinformation 18. december 2015

  Sekretariatet har lukket mellem jul og nytår

  Kredskontoret holder lukket mellem jul og nytår. Foreningen kan dog kontaktes ved sager, der ikke kan vente.

 • Nyheder / Medlemsinformation / Pressemeddelser 16. december 2015

  Stop børnebesparelserne!

  Et fælles initiativ mellem de faglige organisationer og fællesrepræsentanter på børn- og ungeområdet skyder torsdag en viral kampagne i gang.

 • Pressemeddelser / Nyheder 11. december 2015

  Åbent brev til Byrådet: Lad ikke børnene sejle deres egen sø

  Et samlet Byråd indgik budgetforlig med budskabet ”Det bedste for børnene”. Derfor er det også et samlet Byråd, som skal finde pengene til de mest udsatte børn. Lad ikke børnene betale for besparelserne.

 • Medlemsinformation / Nyheder 08. december 2015

  Besparelser: Lærerne rammes igen!

  Bag lukkede døre og med en lukket dagsorden, der dog endte med at blive åbnet, udpegede Børn- og Ungeudvalget i dag besparelser for over kr. 30 mio. Skolerne betaler igen en høj pris. Halvdelen af beløbet er skoleområdet udset til at finde.

 • Medlemsinformation 30. november 2015

  Filmklubben: 'Under Sandet' og 'Victoria'

  Lørdag den 5. december viser Filmklubben i Odense Lærerforening den nye danske 2. verdenskrigsfilm Under Sandet og det tyske drama Victoria.

 • Medlemsinformation / Nyheder 13. november 2015

  Høj stemmeprocent ved hovedstyrelsesvalget!

  Torsdag den 19. november åbnes der op for stemmeafgivningen til hovedstyrelsesvalget. Odense Lærerforening anbefaler Charlotte Holm. Vær med til at opnå en høj stemmeprocent.

 • Medlemsinformation 09. november 2015

  Filmklubben: 'El Club' og '99 Homes'

  Lørdag den 14. november 2015 tilbyder Odense Lærerforenings Filmklub den prisvindende chilenske film El Club og det amerikanske drama 99 Homes.

 • Medlemsinformation / Nyheder 30. oktober 2015

  Få et løntjek!

  Odense Lærerforening deltager sammen med fagforeninger landet over i løntjek-kampagnen i uge 45 og 46. I forbindelse med sidste års kampagne fandt Odense lærerforening over kr. 500.000,- som medlemmerne manglede at få udbetalt.

 • Medlemsinformation / Nyheder 30. september 2015

  Gratis foredrag: Drop ambitionerne

  Odense Lærerforening inviterer sine medlemmer til foredrag med Per Fibæk Laursen torsdag den 12. november kl. 17-19 på UCL Lillebælt, Asylgade. Fra kl. 16:15 er foreningen vært for snacks og lidt at drikke.

 • Medlemsinformation / Nyheder 23. september 2015

  5. oktober er Lærerens Dag

  Den 5. oktober er FN's internationale lærerdag. I over 100 lande bruges dagen hvert år til at markere at uddannelse er en fundamental menneskeret.