Pensionister i Odense Lærerforening - Fraktion 4

Senior
Vi hygger os i et godt socialt samvær. Vil du være med, skal du være medlem. Vi har i gruppen af pensionerede lærere et godt samarbejde med Odense Lærerforening. Der arrangeres blandt andet månedsmøder, udflugter og busrejser af kortere varighed.

Pensionistudvalgets formand er Lene Mygenfordt. 

Du kan læse Bestemmelser for pensionistudvalget i Odense Lærerforening her.

Pensionistudvalgets medlemmer kan kontaktes på pensionister082@dlf.org 
 

Læs mere her om pensionisters medlemsfordele her:
https://www.dlf.org/medlem/for-tillidsvalgte-og-saerlige-medlemsgrupper/pensionister/pensionister-medlemsfordele

 


 

AKTIVITETSKALENDER 

Tirsdagsmøderne foregår på Skt. Klemensskolen kl. 15.15.

Tilmelding til tirsdagsmøderne skal senest fredagen før på 
pensionister082@dlf.org

 

5. - 9. august 2024 - Fanøtur. DER ER STADIG LEDIGE PLADSER!

Traditionen tro, er der ophold på Odense Kommunes Feriekoloni, Strandvej 74, Sønderho i det angivne tidsrum. Vi mødes om mandagen kl. 14.00 til kaffe på kolonien, og derefter er der fuld forplejning frem til afrejse om fredagen kl 10.00.
Der er få lærerrum, men der er køjerum (etagesenge) med en til to køjer pr. person. Der redes kun op i underkøjen. Prisen er sat til 2.010 kr pr. person inklusiv sengetøj og håndklæder.

Aktiviteterne styrer vi selv. Vi sludrer, synger, husorkesteret underholder, vi går ture og til koncerter. Vi kan spille bordtennis, bob og kort. Der hygges i gårdhaven.

Der arrangeres evt. udflugt. Vi har været på Fiskerimuseum og på havnerundfart. Det er fint, når der kommer ideer til, hvad vi også kan få tiden til at gå med.
Der er gode cykler til låns.

Tilmelding hurtigst muligt til Gert Louw på mail: louwlimkilde@gmail.com

Husk at angive navn, mail, telefon, medlemsstatus (ja/nej).

Der gives herefter besked, om man har fået en plads.

Endelig tilmelding ved betaling senest den 31. maj på 

Reg. 0400
Konto: 1090001775


27. august 2024 - Fra Vorbasse til Christiansborg
Henrik Dam Kristensen er vores gæst. I foredraget vil han komme ind på den udvikling, der er sket i de godt 30 år, han var medlem af Folketinget. Herunder pressens rolle og effekten af nye sociale medier for det parlamentariske arbejde.
Han beskriver hverdagen som MF’er, minister og Formand for Folketinget. Hvordan bliver et lovforslag til, og hvordan foregår arbejdet i udvalgene. Han forsøger at komme bag om nogle af de ting, som man måske ikke tænker så meget over i hverdagen. Han krydrer foredraget med små anekdoter.

Arrangementet koster 20 kr. Hav venligst mønter parat.

 

24. september 2024 - "De syngende nyheder"
Anders Kinch Jensen er vores gæst. Anders Kinch Jensen er journalist og har arbejdet med vidensformidling og fortælleteknik hele sit arbejdsliv. ”De syngende nyheder” er et underholdende og musikalsk foredrag med fællessang, hvor han hiver sange ud af nyhederne og nyheder ud af sangene. Han ser på nyheds- og vidensformidling gennem tankevækkende og lidt skæve briller.

Arrangementet koster 20 kr. Hav venligst mønter parat.

 

1. - 5. oktober 2024 - 5 dages busrejse til Harzen
Vores rejse går til det smukke område, Harzen. Blandt dramatiske bjerge, skove og søer ligger de hyggelige og charmerende byer Wernigerode og Quedlinburg, som især er kendt for mere end 1.000 fredede bindingsværkshuse. Vi bor i den anerkendte kurby Ballenstedt, i den nordlige del af Harzen. En tur med den nostalgiske gamle Harzbane står også på programmet samt tur med kabelbane til Hexentanzplatz.

Pris for medlemmer: 5.995 kr. / ikke medlemmer: 6.345 kr.
Tilmeldingsfrist den 1. september 2024 til pensionister082@dlf.org

Tilmelding og program - KLIK HER

  

29. oktober 2024 - I bil fra Danmark til Fjernøsten og hjem igen
Anne Stampe Arndt og hendes kæreste Thomas er vores gæster.
I februar sidste år sagde Anne og Thomas deres faste jobs, som hhv. journalist og fotograf, op og drog østpå i deres Toyota. Den 10 måneder lange bilrejse bragte dem hele vejen til Mongoliet og tilbage igen gennem lande som Georgien, Armenien, Usbekistan, Tadsjikistan, Kirgisistan, Kasakhstan og Rusland. I deres foredrag fortæller de om landenes kultur og historie. De tager udgangspunkt i deres egne billeder, oplevelser og personlige anekdoter fra rejsen.

Arrangementet koster 20 kr. Hav venligst mønter parat.

 

26. november 2024 - Juletur
Info og tilmelding følger. 

 

3. december 2024 - Julemøde
Info og tilmelding følger.

 

 

 

Aktiviteter for pensionister i Lærerkredsen Fåborg-Midtfyn, Kerteminde og Nyborg, som også medlemmer af Odense Lærerforenings fraktion 4 kan deltage i.

 


Vær med i fællesskabet LÆRER-SENIOR. Du kan læse mere her: 
https://www.folkeskolen.dk

 

Er du ny i fraktion 4?

Øvrig info

Udflugter

1.-5. oktober 2024
Busrejse til Harzen