Pensionister i Odense Lærerforening - Fraktion 4

Senior
Vi hygger os i et godt socialt samvær. Vil du være med, skal du være medlem. Vi har i gruppen af pensionerede lærere et godt samarbejde med Odense Lærerforening. Der arrangeres blandt andet månedsmøder, udflugter og busrejser af kortere varighed.

Læs mere her om pensionisters medlemsfordele.

AKTIVITETSKALENDER

Tilmelding til tirsdagsmøderne skal skal senest fredagen før på
pensionister082@dlf.org

6. december 2022
Julemøde på Skt. Klemensskolen kl. 15.30

Møllekroen leverer en dejlig julefrokost, og vores dygtige "husorkester" underholder.
Pris for medlemmer: 250 kr.  Pris for ikke-medlemmer: 300 kr.

Tilmelding senest den 25. november 2022 ved at sende mail til pensionister082@dlf.org og indbetaling til konto:
Reg. 0400
Konto 1090001775

Tilmeldingen er først gældende, når vi har modtaget mail og betaling.

31. januar 2023

Planlægningsmøde og hospitalsklovnen Lulu

Vi hører formandens beretning og forhåbentlig får en masse gode ideer fra medlemmerne.
Efter planlægningsmødet får vi besøg af hospitalsklovnen Lulu. Hun fortæller om sit arbejde på OUH, på plejehjem for demensramte og sit arbejde med sårbare unge.

Arrangementet koster 20 kr. (Betales kontant).

28. februar 2023
Fællessang

Vi skal synge fra Højskolesangbogen sammen med Birgitte Hansen. Vi skal synge sange fra Grundtvig til Kim Larsen.

28. marts 2023

Romsø - Om livet på en ø i Storebælt

Leif Romsø Hansen har sejlet postruten Kerteminde - Romsø i 35 år og har sammen med sin kone boet på øen i 20 år. Ud fra lysbilleder fortæller Leif om livet på Storebælt og om at bo to mennesker alene på en ø.
Vi skal høre beretninger om isvintre, hvor man er isoleret fra omverdenen, om naturen og dyrelivet året igennem.

25. april 2023
Ind til benet! En etiopisk kvindes historie

Almaz Mengesha mistede som 8-årig begge ben i en trafikulykke og blev som 12-årig adopteret af en dansk familie.
Foredraget er en fortælling om at turde omfavne livet på trods og komme til rette i sin egen krop. Foredraget gør op med perfekthedskulturen og giver bud på, hvordan man også kan anskue livets mange uforudsigeligheder. Det er en beretning om et liv på trods, hvor mål kan opnås og drømme kan udleves.
Man kan måske få nye perspektiver på eget liv, skubbe til egne grænser samt give indblik i afrikansk kultur og kønsforståelse.

Arrangementet koster 20 kr. (Betales kontant).

Aktiviteter for pensionister i Lærerkredsen Fåborg-Midtfyn, Kerteminde og Nyborg, som også medlemmer af Odense Lærerforenings fraktion 4 kan deltage i.

Pensionistudvalgets medlemmer kan kontaktes på pensionister082@dlf.org

Pensionistudvalgets formand er Lene Mygenfordt.

Du kan læse Bestemmelser for pensionistudvalget i Odense Lærerforening her.

Vær med i fællesskabet LÆRER-SENIOR. Du kan se, hvad det drejer sig om her.

Udflugter og rejser