GIV DINE IDÉER OG FORSLAG TIL AT STYRKE DEN MENTALE TRIVSEL FOR BØRN OG UNGE I ODENSE

Mentalt Helbred Event Nyhed
Vi har brug for dine idéer og forslag til at styrke den mentale trivsel for børn og unge i Odense

Flere og flere unge odenseanere kæmper med dårlig mental trivsel. Vi ser næsten en fordobling i antallet af unge odenseanere, der scorer lavt på den mentale sundhedsskala siden 2017. Den samme udvikling ser vi også nationalt, hvor hver tredje unge kvinde og lidt færre unge mænd i Danmark har dårligt mentalt helbred.

Det er en bekymrende udfordring, som vi må stå sammen om at vende.

Derfor inviterer Odense Kommune til et åbent arrangement med professor i psykologi Svend Brinkmann, musiker Calby samt politisk debat med mulighed for at komme med forslag, der kan styrke arbejdet med børn og unges trivsel. Arrangementet vil foregå i Carl Nielsen Salen, Odense Koncerthus lørdag 10. september 15.00 – 18.00.

Blandt arrangementets indslag vil Svend Brinkmann bidrage med et oplæg om præstationssamfundet, og hvad det indebærer for børn og unges liv i dag. Derudover vil Calby optræde med musikalske indslag og fortælle om hans egne oplevelser med mental mistrivsel.

Det er gratis at deltage, og tilmelding skal ske senest onsdag 7. september. Tilmeldte deltagere vil efterfølgende modtage et detaljeret program for dagen.

Vi håber at se så mange medlemmer som muligt og ser frem til en konstruktiv, spændende og fremfor alt vigtig samtale, om vores børn og unges trivsel.

Tilmeld dig her: https://ivservice.nemtilmeld.dk/452/

Emner

Målgruppe