Bevar Store Bededag: Kom til stor demonstration søndag den 5. februar!

Som led i kampagnen 'Bevar store bededag' arrangerer fagbevægelsen en stor demonstration på Christiansborg Slotsplads søndag den 5. februar mellem kl. 14-16.

Regeringens planer om at afskaffe store bededag er et alvorligt brud på den danske model. Det er dumt og dårligt timet i en tid, hvor de private overenskomstforhandlinger er i højrisiko for at ende i en storkonflikt. 

Forslaget vil tvinge danskerne til at arbejde mere i en tid, hvor flere kalder på mere frihed og en bedre balance mellem arbejde og fritid. Vi har behov for mere ro og større overskud - ikke at skulle løbe endnu hurtigere! 

Som led i kampagnen 'Bevar store bededag' arrangerer fagbevægelsen en stor demonstration på Christiansborg Slotsplads søndag den 5. februar mellem kl. 14 og 16.

Der vil være musik, taler og underholdning, og demonstrationen er for hele familien. Der vil blive arrangeret busser fra hele landet, så alle kan være med.  

Læs mere på FB om arrangementet: https://www.facebook.com/events/1191153661794915/?ref=newsfeed


Odense Lærerforening har reserveret plads på busserne!
Pladserne fordeles efter først til mølle, så skriv hurtigst muligt til 082@dlf.org.

Der er busafgang kl. 10.45 fra Odin Havnepark, Lumbyvej 11, 5000 Odense C. (Mødetid kl. 10.30).

Der er også muligt at stå på i Middelfart (kl. 10.00) eller Nyborg (kl. 11.30), det skal blot skrives i mailen ved tilmelding.

 

 

Emner

Målgruppe